Dificultat: Baixa
Temps d'elaboració: 30 minuts
Ingredients per a 5-6 persones
- 1 pinya natural, maduixes
- 150 grs. de sucre moreno
- 1 copa de rom
- gelat de coco-nata....
Preparació:
Pelem i netegem la fruita
Fem un caramel amb el sucre i hi afeigim la fruita tallada i seguidament el rom i deixem que cogui fins que quedi dens.
Es posa al plat i afegim el gelat.
Per fer el caramel : es posa el sucre en una paella o foc fort i quan comença a desfer es baixa el foc (sense deixar de fumat la paella) si cal es pot retirar del foc i seguir remenant. A de quedat d'un color marró clatet.
Llavors si pot afeigir la pinya tallada i la copa de rom i es flameja tot deixant reduir el rom.
dissabte, 17 de desembre del 2011
Panacota
Dificultat: Baixa
Preu: Baix
Temps d'elaboració: 30 minuts
Ingredients per a 5-6 persones
- 1/2 litre de nata liquida
- 250 cl de llet
- 1 baina de vainilla o 1/2 culladada de café de sucre de vainilla
- 6 fulles petites (sobre groc) de gelatina
- 50-75 grs de sucre
Preparació:
Es pasa la nata i la llet a bullir.
Un cop bullida s'hi afageix el sucre i la vainilla i la gelatina previàment estovada amb aigua freda.
Es posa en motlles i es deixa refredar unes 2 hores.
Si pot donar gustos amb infusions (anís estrellat. tès...)
Si es vol infusionar per donar gustos. Un cop tot bullit es retira del foc. S'hi afageix l' anís estrellat o les infusions a fer, es tapa amb paper film i es deixa infusionar. Una vegada infusionat es cola i s'hi afageix la gelatina i es barreja tot bé. Es posa en motlles i es deixa refredar.
Es pot acompanyar amb alguna salsa: crema de tofé, sucre cremat o algun colis.
Preu: Baix
Temps d'elaboració: 30 minuts
Ingredients per a 5-6 persones
- 1/2 litre de nata liquida
- 250 cl de llet
- 1 baina de vainilla o 1/2 culladada de café de sucre de vainilla
- 6 fulles petites (sobre groc) de gelatina
- 50-75 grs de sucre
Preparació:
Es pasa la nata i la llet a bullir.
Un cop bullida s'hi afageix el sucre i la vainilla i la gelatina previàment estovada amb aigua freda.
Es posa en motlles i es deixa refredar unes 2 hores.
Si pot donar gustos amb infusions (anís estrellat. tès...)
Si es vol infusionar per donar gustos. Un cop tot bullit es retira del foc. S'hi afageix l' anís estrellat o les infusions a fer, es tapa amb paper film i es deixa infusionar. Una vegada infusionat es cola i s'hi afageix la gelatina i es barreja tot bé. Es posa en motlles i es deixa refredar.
Es pot acompanyar amb alguna salsa: crema de tofé, sucre cremat o algun colis.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)