Ingredients (4 persones) :
• 1/2 Kg. de tomaquests madurs vermells
• 1/2 Kg. de ceba
• 1/2 Kg. d' espinacs
• 9 nous frescos
Elaboració :
1.- Preparar una salsa de tomàquet
2.- Bullir els espinacs i escorre bé. Si pot afeigir un gra d' all picat si es vol.
3.- En un cassó de fondo gruixut es sufregeix la ceba tallada a làmines fins que quedi gairabé carmelitzada.
Per preparar el pastís :
Es baten tres ous i s'hi barreja el tomàquet i la sal al gust. Es posa a coure en una paella amb una mica d' oli i es fa com si fossin ous remenats. Un cop està una mica collat es posa en un motllo de Plum-Cake.
Seguidament es fa el mateix amb la ceba i per últim amb els espinacs.
S' escalfa el forn a uns 180º i es posa a coure el pastís ens 25-30 minuts (depenent del forn), 15 minuts tapat i la resta destapat.
I ja està apunt de servir. Es pot menjar fred o calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada