divendres, 28 de desembre del 2012

Quallada de foie amb poma, tòfona i pernil d'ànec

 



Ingredients
500g de nata 35%
175g de foie micuit
2 sobres de quallada Hacendado
2 pomes Granny Smith
50g de sucre
pernil d'ànec
1 tòfona
sal negra

Posem a escalfar la nata en un cassó, i hi desfem el foie amb una punteta de sal.  Hi posem els dos sobres de quallada, i ho passem per la batedora per evitar que hi quedi cap grumoll. Ho tornem a escalfar, i quan agafi consistència repartim la mescla als gotets on acabarà de quallar.

Pelem les pomes, en traiem les llavors i les tallem a petits daus. Fem un almívar amb parts iguals de sucre i aigua, hi afegim els dauets de poma. Deixem coure uns minuts a foc lent fins que quedi transparent.

Acabem els gotets amb els dauets de poma, una llesqueta de pernil d'ànec, tòfona ratllada i sal negra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada