Elaboració
Temps: 15 minuts (5min de preparció+10min de cocció) Dificultat: baixaIngredients :
- 2 filets de lluç
Resum: Salpebrem el peix i l’amanim amb unes gotetes de llimona i oli d’oliva. El coem en una paella a foc fluix. Quan estigui un xic cuit hi afegim la picada d’all i julivert i el vi. Deixem que faci xup-xup uns minuts.
Pas a pas:
1-Tallem en un plat els dos grans d’all i les fulles de julivert ben fi i ho retirem.
2- Salpebrem els filets de lluç i hi posem unes gotetes de llimona i oli d’oliva. Amb les mans, untem bé tota la superfície perquè tots els ingredients quedin ben repartits.
3-Posem una espiral d’oli d’oliva en una paella a foc ben fluix i quan estigui calent hi posem el peix. De tant en tant, cada 2 minuts aprox., l’anem girant amb una espàtula ampla.
4-Quan veiem que comença a estar cuit, hi posem 1/2 gotet de vi. Remenem i hi acabem de posar l’altre mig i la picada d’all i julivert. 1 minut i tanquem el foc, que sinó l’all es cremarà!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada