divendres, 12 de setembre del 2014

Roses de salmó per St. Jordi

Ingredients

  • Per a 4 persones:
  • 16 cassoletes (tartaletes)
  • Formatge cremós (tipus Philadelphia)
  • Formatge Roquefort
  • Salmó fumat
  • Cogombrets                                                              

    Elaboració


     És un aperitiu molt ràpid i senzill de preparar, però estèticament queda molt vistós i de gust també és boníssim.

    Ompliu les cassoletes amb una barreja de formatge Philadelphia i roquefort. També es pot fer amb Cabrales. Jo ho faig d'aquesta manera per donar-li un toc més cremós al roquefort i també per "suavitzar-li" una mica el gust. En funció de si el voleu més fort o més suau, varieu les quantitats de cada formatge que hi poseu.

    A continuació, talleu tires de salmó fumat i enrotlleu-les sobre elles mateixes, fent forma com de rosa. Talleu un cogombret per la meitat (longitudinalment) i claveu-lo al formatge, disposant un tros a cada costat de la "rosa" de salmó, com si fossin fulles. 
       



 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada