Ingredients
- Per a 4 persones:
- 16 cassoletes (tartaletes)
- Formatge cremós (tipus Philadelphia)
- Formatge Roquefort
- Salmó fumat
- Cogombrets
Elaboració
És un aperitiu molt ràpid i senzill de preparar, però estèticament queda molt vistós i de gust també és boníssim.
Ompliu les cassoletes amb una barreja de formatge Philadelphia i roquefort. També es pot fer amb Cabrales. Jo ho faig d'aquesta manera per donar-li un toc més cremós al roquefort i també per "suavitzar-li" una mica el gust. En funció de si el voleu més fort o més suau, varieu les quantitats de cada formatge que hi poseu.
A continuació, talleu tires de salmó fumat i enrotlleu-les sobre elles mateixes, fent forma com de rosa. Talleu un cogombret per la meitat (longitudinalment) i claveu-lo al formatge, disposant un tros a cada costat de la "rosa" de salmó, com si fossin fulles.
Elaboració
És un aperitiu molt ràpid i senzill de preparar, però estèticament queda molt vistós i de gust també és boníssim.
Ompliu les cassoletes amb una barreja de formatge Philadelphia i roquefort. També es pot fer amb Cabrales. Jo ho faig d'aquesta manera per donar-li un toc més cremós al roquefort i també per "suavitzar-li" una mica el gust. En funció de si el voleu més fort o més suau, varieu les quantitats de cada formatge que hi poseu.
A continuació, talleu tires de salmó fumat i enrotlleu-les sobre elles mateixes, fent forma com de rosa. Talleu un cogombret per la meitat (longitudinalment) i claveu-lo al formatge, disposant un tros a cada costat de la "rosa" de salmó, com si fossin fulles.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada