dimecres, 16 de febrer del 2011

Coulant de xocolata

Ingredients:

(per unes 5-6 persones)

- 50 gra. De mantega
- 1250 grs. de xocolata negra
- 115 grs. De clares d’ ou (3 ous)
25 gs. De sucre
50 gr. De rovells d’ou (2-3 ous)

Preparacio:

Fonem la xocolata i la mantega i ho barregem tot bé
Montem les clares d’ou a punt de neu
Barregem els rovells d’ou i el sucre. Un cop ben fina la pasta i afegim la xocolata
Ara barrejem la clara muntada a la pasta amb molt de compte de no perdre la textura i de dalt a baix
Untem els motlles amb mantega. Omplim la mitat amb la pasta i posem un trosset de xocolate i acabem d’omplir amb la pasta.
Es cou al forn a convecció (foc per tot el forn ) a 220º durant 4 minuts o quan per fora esta torradet i cremós per dintre.
Si el coulant es congelat necessitarà uns 6 minuts de cocció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada