dimarts, 22 de febrer del 2011

Entrecot de vedella amb rocafort i pomes

Ingredients:

2 entrecot de vedella d'aprox. 250 g
100 g de formatge rocafort
200 cc de crema de llet, 35% de matèria grassa
2 pomes golden
1 copa de conyac
una ceba petita
mantega
sucre

Preparació:


Arrenqueu el bull, amb foc molt suau, de la crema de llet amb el formatge.
Piqueu la ceba en trossos molt petits , sofregiu-la i flamegeu-la amb el conyac.
Afegiu-hi la crema de llet amb el formatge, deixeu reduir el conjunt i poseu-lo al punt de sal.
Passeu la salsa per un colador i guardeu-la.
Peleu i trossegeu les pomes. Marqueu-les amb mantega i sucre.
Tempereu, salpebreu i marqueu l'entrecot.
Emplateu l'entrecot i tireu per damunt la salsa de rocafort i pomes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada