dimarts, 15 de febrer del 2011

Espaguetis amb gambes

Dificultat: baixa
Preu: mitjà

Ingredients per a 4 persones:

- 300 g d'espaguetis secs
- 1 tassa de cafè d'oli d'oliva verge
- 4 grans d'all
- 2 bitxos petits
- 300 g de cues de gamba pelades
- julivert picat
- aigua
- pebre
- sal

Preparació:

Per començar, coeu els espaguetis en una olla amb aigua bullent i sal, només 3 minuts o 3 minuts i mig. Un cop cuits, escorreu-los.
A part, en una paella amb una mica d'oli, daureu els alls laminats juntament amb 2 bitxos petits. Quan els alls ja estiguin daurats, afegiu-hi les cues de gamba pelades i fregiu-les mig minut aproximadament. Tot seguit, tireu-hi el julivert picat, els espaguetis amb una mica d'aigua de la seva cocció dels, remeneu-ho, i deixeu-ho una mica més al foc.
Serviu els espaguetis amb més gambes, prèviament saltades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada