dimecres, 16 de febrer del 2011

Magret d’ ànec amb gerds

Ingredients:

(per unes 5-6 persones)

- 2 magrets d’ ànec
- 100 grs. de gerds congelats
- 80 grs. de sucre moreno
100 cl. D’ aigua
sal i pebre

Preparacio:

Adobem el magret : fem una barreja amb 1 part de sucre per 2 de sal i una mica de pebre. Tot ben barrejat. Cubrim el magret amb la barreja i el deixem reposar durant 1,5-2 hores. Un cop adobat treiem la sal del magret sota l’ aixeta i l’ assequem amb paper de cuina.
Per la salsa de gerds : posem els gerds; el sucre i l’ aigua al foc a reduir com si fos un caramel. També es pot fer amb vinagre balsàmic en lloc d’ aigua. Si a l’ hore de servir esta molt espesa es pot agegir una mica d’ aigua o escalfar una mica.
Coem el magret d’ànec a la planxa, al punt per evitar que quedi ressec.
Tallem el magret a filets i es reparteix pels plats amb la salsa de gerds pel damunt i una mica de flor de sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada